Legújabb frissítések
Apr
16

Kedves Felhasználóink!

A legkevesebb ráfordítással a leghatékonyabb eredmény elérése - így jellemeznénk egy mondatban az Adverticum által nyújtott Kampánymenedzsment szolgáltatást!

Naprakész AdServer ismeretekkel rendelkező munkatársaink pillanatok alatt hozzák létre a legalaposabb és legkedvezőbb feltételekkel a különféle online banner kampányokat. 

A szolgáltatás igénybevételétől az Ön feladata csupán annyi, hogy az indítandó kampányt az indulási dátum előtt minimum 1 munkanappal elküldi a kampany@adverticum.com címre.
Ettől a lépéstől az Adverticum vállalja az online bannerkampányok menedzselését, elindítását és kezelését, illetve az AdServer kampány menedzsmenttel kapcsolatos feladatok elvégzését. 

Kampánymenedzsereink közvetlen kapcsolatban állnak belső kollégáinkkal, így a felmerülő problémák azonnal orvosolhatók. A kampány futásáról igény esetén hetente statisztikát küldünk, melyek segítségével állandó információval rendelkezhet a kampány sikerességéről.
Dedikált kapcsolattartókkal, folyamatos telefonos/személyes konzultációval segítjük partnereinket a kampányok optimalizációjában, a hatékonyság növelésében és a kitűzött célok maximális elérésében. 

A munka kiszervezésével időt, energiát és pénzt takaríthat meg és biztonságban tudhatja az online felületein futó hirdetések kezelését.

A szolgáltatást egyaránt kínáljuk tartalomszolgáltatói, ügynökségi és hálózati partnereinknek.

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal az ertekesites@adverticum.com címen. 

Üdvözlettel:
Adverticum AdServer Csapata

 


Tovább...
Help Desk Software by Kayako case