Hírek
Oct
26

Gépház üzenet

Kedves Felhasználóink!

Ezúton értesítjük, hogy a rendszerünk optimalizálása érdekében úgy döntöttünk, hogy az egy évnél régebben lejárt kampányokat a közeljövőben automatikusan archiváljuk rendszerünkben. Mindez az önök kényelmét is szolgálja majd, hiszen a korábban lejárt kampányok világosan el fognak különülni a rendszerben, átláthatóbbá téve ezzel a kampánykezelést, valamint ez rendszerünk üzembiztonságát is szolgálja egyben.

A későbbiekben természetesen lehetőség van bármelyik archivált kampányt újra aktiválni, használni a rendszerben, amennyiben erre szükség van. Statisztikát pedig abban az esetben is lehet kérni az adott kampányról, ha az archiválva van.

Bármilyen kérdése, észrevétele van ezzel kapcsolatban, kérjük, jelezze support@adverticum.com címen.

Üdvözlettel:
Adverticum AdServer Csapata


System message

Dear User,

We inform you that due to system optimization we decided to introduce an automatic archiving process for those campaigns that are expired more than one year ago. This step provides a better user experience for our clients, because these expired campaigns will be separated in the system. This will make the campaign management more transparent and improve our system maintenance performance, as well.

If needed these campaigns can be reactivated and used in the system, moreover if required statistics can also be requested for the archived campaigns.

Should you have any questions or remarks regarding this, please, write us at support@adverticum.com.

Best regards,

Adverticum AdServer Team

 


Hozzászólások (0)
Help Desk Software by Kayako case