RSS Feed
Legújabb frissítések
Sep
20
Árváltozás a 300 kbyte-nál nagyobb fájlok kiszolgálása esetén
Szerző: Barbara Liza Walcz on 2017 September 20. 14:51

Kedves Felhasználóink!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2017. szeptember előtt létrejött ASP szerződésekben rögzített "Extra szolgáltatások" díjszabásai közül a 300 kbyte-nál nagyobb fájlok kiszolgálásának szolgáltatási díja2017. szeptember 1-től az alábbiak szerint módosul és kerül kiszámlázásra:

A szolgáltató
 a 300 kbyte-nál nagyobb fájlok kiszolgálása esetén 15 Ft+áfa/Gbyte adatforgalmi díjat számít fel.

A kiszolgált adatmennyiséget külön méri az AdServer rendszere. Ha a feltöltött fájlnak csak a felét tölti le egy felhasználó egy megjelenéskor, akkor az csak a letöltött adatmennyiséggel fogja növelni a számlázandó összeget, így a számlázott összeg gyakorlatilag legtöbbször kevesebb, mint a feltöltött fájl méretének és a megjelenés (AV) számának szorzata. (Letöltésről letöltésre változik az az adatmennyiség, amennyivel az adott letöltés növeli a számlázandó mennyiséget)

Az árváltozással kapcsolatos kérdéseit, kérjük, jelezze a sales@adverticum.com címen. 


Üdvözlettel:
Adverticum AdServer Csapata


Tovább...Sep
11
Adverticum csapatépítés pénteken
Szerző: Barbara Liza Walcz on 2017 September 11. 15:19

Kedves Felhasználóink!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy szeptember 15-én, pénteken cégünk csapatépítésen lesz, amely egyben azt is jelenti, hogy support csapatunk ez idő alatt nem tartózkodik az irodában.

Ezen a napon a support szolgáltatást csak a legfontosabb, beavatkozást igénylő esetekben áll módunkban biztosítani, minden egyéb kérést csak később tudunk feldolgozni.

Arra kérnénk ügyfeleinket, hogy az esetleges előre tervezhető kérdéseket, igényeket még a csütörtökig juttassák el hozzánk a support@adverticum.com címre.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Üdvözlettel:
Adverticum AdServer Csapata


Tovább...Sep
7
"Ár alapú priorizáció" funkció bővítése
Szerző: Barbara Liza Walcz on 2017 September 7. 14:29

Kedves Felhasználóink!

Az Adverticum AdServerében már elérhető az Ár alapú priorizáció funkció, amelynek bekapcsolásával az ügyfeleink engedélyezhetik a rendszernek, hogy az általuk megadott ár is beleszóljon a hirdetések kiszolgálási rendjébe. Az Ár alapú kiszolgálást ügyfeleink visszajelzése alapján igyekeztünk az alábbi bővítésekkel optimalizálni.

Kampány / Ár megadása

Korábban az AdServer prioritási szintjeinek beállításaihoz hasonlóan, az Ár alapú priorizáció beállítására is csak a Kampányok/Tervek oldalon, vagy a Terv/Zóna és Terv/Zónahozzárendelés listázásokban volt lehetőség. A beállítások megkönnyítése érdekében bővítettük a Kampány részleteinél megadható paraméterek listáját egy ár mezővel. Ezt az értéket a Kampány alá újonnan létrehozott Tervek automatikusan örökölik, így kényelmesebben felvehetők az azonos árral rendelkező Tervek összetettebb Kampányok esetén is.

Ezen tulajdonságok öröklődése ugyanúgy működik a Kampány - Terv között, mint a Terven megadható alapértelmezett prioritás:

  • csak az újonnan felvett Tervek öröklik automatikusan a Kampányárat, de ez később a Tervenként egyesével módosítható 
  • a Kampányon korábban megadott ár módosítása visszamenőleg nem módosítja a Terveken már megadott értékeket


Árfolyamszámítások

Az Adverticum rendszerébe új funkcióként bekerült egy árfolyam számoló komponens, amelynek feladata az aktuális napi árfolyam szerinti árszámítás.

A Pénznemnél megadhatjuk, hogy milyen valutában számoljon a rendszer. Az alap valuta dollárban értendő, ezért szükséges valuta konverziót alkalmazni. Funkcionálisan ez azt jelenti, hogy az Ár alapú priorizáció esetében lehetőség van már az árat forintban (HUF), euróban (EUR), vagy dollárban (USD) is megadni, amely összeget aztán a rendszer a napi aktuális árfolyam szerint átkonvertálja dollárba, és úgy számol vele a továbbiakban.

  • forint/dollár: a Magyar Nemzeti Bank api-ján keresztül kéri le és tárolja a rendszer 
  • euró/dollár: a European Central Bank api-ján keresztül kéri le és tárolja a rendszer

A bővített funkcióról részletesen a Tudásbázisunkba történő bejelentkezést követően itt olvashat.

Bármilyen kérdése, észrevétele van hírlevelünkkel kapcsolatban, kérjük, jelezze support@adverticum.com címen.

 

Üdvözlettel:
Adverticum AdServer Csapata


Tovább...Jul
25
Rendszerfrissítés holnap / System update tomorrow
Szerző: Diána Czipperer on 2017 July 25. 14:52

Gépház üzenet

Kedves Felhasználóink!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy holnap, július 26-án, 11 órától rendszerfrissítést hajtunk végre. Ez idő alatt az adminisztrációs felület elérhető lesz, valamint a kampányok kiszolgálása zavartalan marad.

Ha bármilyen, a jelenlegi kiszolgálástól eltérő működést tapasztal, kérjük, jelezze a support@adverticum.com címen. Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Üdvözlettel:
Adverticum AdServer Csapata


 

System message

Dear User,

We inform you that we are updating our system tomorrow, on Wednesday from 11 a.m. During the system update period the AdServer administration interface will be available and the serving of campaigns will be undisturbed.

If you have any questions or remarks regarding the update, please write us at support@adverticum.com.

Best regards,

Adverticum AdServer Team


Tovább...Jul
12
Sikeres rendszerfrissítés / Successful system update
Szerző: Adverticum Zrt. on 2017 July 12. 15:04

Gépház üzenet

Kedves Felhasználóink!

A mai release sikeresen lezajlott. A frissítéssel optimalizáltuk a saját Banner kizárás opciót. A terveknél a saját kizárások továbbra is a régi elemet fogják kizárni másolás esetén. Fontos változás azonban, hogy a korábbi megoldáshoz képest kampány- és bannermásoláskor is az újonnan létrehozott banner ezentúl önmagát zárja majd ki.

Bármilyen kérdésük, észrevételük van a megváltozott működéssel kapcsolatban, forduljanak support csapatunkhoz a support@adverticum.com címen.

Üdvözlettel:
Adverticum AdServer Csapata


 

System message

Dear User,

We inform you that the system update has been successfully completed. We optimized the Banner exclusion option. In case of the goals there are not any changes, the exclusions will use the previous element when copying. Important change is that the newly created banner will exclude itself in case of campaign and banner copying.

If you have any questions or remarks, please write us at support@adverticum.com.

Best regards,

Adverticum AdServer Team


Tovább...
Help Desk Software by Kayako case