Tudásbázis
RCT - Real CT statisztika és szabályzás
Szerző: Dorina Takács on 2019 November 11. 14:41

RCT - Real CT statisztika és szabályzás

 

A rendszerben elérhetővé tettük azon kattintások számának lekérését és a szabályzáshoz való használatát, melyeket az Adverticum AdServere a központilag beállított feltételek alapján nem talált gyanúsnak.  Az új mérőszám neve Real CT, azaz röviden: RCT. 

A valósnak vagy ténylegesnek ítélt kattintások száma: a beérkezett összes kattintás és a beérkezett összes gyanús kattintás számának különbsége. (CT-FCT=RCT)

A beérkezett kattintásokat a rendszer kiszolgálás közben ellenőrzi, így a statisztikában lekérhető, valamint a futtatásokhoz/szabályzáshoz használt adatok mindig real time rendelkezésre állnak.

A Real CT alapján való futtatás, a kampány részleteinél és a terv részleteinél is beállítható, bármelyik (mennyiség megadásán alapuló) eloszlási típussal alkalmazható.

 

 FONTOS! Visszamenőleg nem állnak rendelkezésre a rendszerben RCT számok, ezek logolása, csak a rendszerfrissítés napjától indul.

 

 

 

RCT Statisztika:

A statisztika nem változik lényegesen a korábbi formához képest, az új mérőszám bevezetésével kettő új mérőpontot vezettünk be: 

  • RCT = "Az AdServer által mért nem gyanús kattintások száma."
  • RCTR% = "A megjelenések hány százalékában történt nem gyanús kattintás."

 

 

 

(2 szavazat)
Ez a bejegyzés hasznos volt
Ez a bejegyzés nem volt hasznos

Hozzászólások (0)
Help Desk Software by Kayako case