Tudásbázis: PowerHosting
Fájlok
Szerző: on 2012 April 27. 15:56

A fájlok feltöltéséhez szükséges egy mappát létrehoznia, azonkívül nem tölthet fel fájlokat. A fájlok megtekintéséhez kattintson a mappa nevére. A már feltöltött fájlok listába szedve láthatóak a feltöltés sorrendjében. Az adataik között a nevük, az elérési URL címük, a méretük, a letöltési számuk és a legutóbbi módosítás időpontja látszik.

Új fájl feltöltéséhez először kattintson a mappa nevére, majd az Upload new file gombra az adott mappán belül. A feltöltési oldalon adjon a fájlnak egy szóból álló nevet (szóköz, ékezetes betű és írásjelek ne szerepeljenek a névben, legfeljebb kötőjel (-) vagy alulvonás (_)), amelynek a végére egy pont után a fájl formátumának kiterjesztését írja. (Például képneve.jpg, dokumentumneve.pdf stb.)

A File sorban kattintson a Fájl kiválasztása gombra, majd a számítógépén keresse meg a megfelelő fájlt. A kiválasztást követően a fájl neve (és a formátumának kiterjesztése is) látszódni fog a gomb mellett.

A Description leíró mezőben hosszabban is kifejtheti a fájlhoz tartozó fontos információkat.

Az adatok megadását követően kattintson a Create file gombra. A létrehozás után a rendszer generál egy URL címet, amelyet megadva szolgálhatja ki a fájlt a felhasználók számára, valamint emellett egy QR kódot is létrehoz, amely szintén azt az URL-t rejti magában, amelyen a fájl elérhető. A fájl mérete, létrehozási dátuma és a legutóbbi módosítás dátuma is látható a feltöltött fájl adatai között. A fájl adatlapján és a mappa fájljainak listázásában is elérheti a következő gombokat:

  • Edit file: a fájl nevét, magát a fájlt és a leírását is módosíthatja.
  • Delete file: a fájl törölhető a rendszerből.
  • Statistics: a fájl letöltésének statisztikáját ezzel a gombbal tekintheti meg.
(1 szavazat)
Ez a bejegyzés hasznos volt
Ez a bejegyzés nem volt hasznos

Hozzászólások (0)
Help Desk Software by Kayako case