Tudásbázis: PowerHosting
Belépés
Szerző: on 2012 April 27. 15:47

A regisztrációt és a szerződéskötést követően a https://powerhosting-admin.adverticum.net/ adminisztrációs oldalra belépve kezdheti meg a fájlok feltöltését.

A jobb felső sarokban kattintson a Login gombra, adja meg az e-mail címét és a jelszavát, majd kattintson a Sign in gombra. A Remember me checkbox kipipálásával beállíthatja, hogy legközelebb ne kelljen megadnia a belépési adatokat, így amíg a böngészőt nem zárja be, addig belépés nélkül térhet vissza a rendszerbe.

Ha elfelejtette a jelszavát, kattintson a Forgot your password? linkre, majd adja meg az e-mail címét és kattintson a Send the reset instructions gombra. Abban az esetben, ha még nem kapta meg az első értesítő levelet a megerősítő linkkel, akkor ezt is újra elküldheti az e-mail címére, ha a megfelelő linkre kattint: Didn’t receive confirmation instructions?

A regisztrációnál megadott adatait, köztük a jelszavát is megváltoztathatja, ha az Edit registration gombra kattint a jobb felső sarokban. (Ha nincs szüksége a PowerHosting szolgáltatásra, a profiladatok legalján szereplő linkre – Cancel my account - kattintva törölheti a hozzáférését.) A Logout gombbal kijelentkezhet a rendszerből.

A belépést követően a kezdőoldalon új mappát hozhat létre, majd pedig azon belül új fájlokat tölthet fel.

 

(1 szavazat)
Ez a bejegyzés hasznos volt
Ez a bejegyzés nem volt hasznos

Hozzászólások (0)
Help Desk Software by Kayako case